Felhívás adományozásra!

Tisztelt Cégtulajdonos! Tisztelt Cégvezető!                           

A Csabai Kolbászklub Egyesület két évtizede ápolja a Csabai Kolbász hagyományait. Folytatjuk a 2013-ban elkezdett, nagy népszerűségnek örvendő kezdeményezésünket, mely során iskolás gyerekek elkészíthetik saját kezükkel a Hungarikumnak számító csabai kolbászt, majd sütés után jó étvággyal el is fogyaszthatják.

Akciónkat többen is támogatják: Békéscsaba Város, Árpád Strand és Gyógyfürdő, Carlo Quality Kft, Unicon Zrt, Laturex Bt, egyéni vállalkozók, magánszemélyek.

A már meglévő partnereink mellett azonban további támogatókra is szükségünk van. Egy-egy osztály mintegy 20-25 tanulója számára mindössze 30.000,- Ft-ból életre szóló élményeket adunk, miközben a Csabai Kolbászt készítők utánpótlásáról is gondoskodunk. A gyerekek a klubházunkban megismerhetik a Csabai Kolbász készítésének rejtelmeit, majd ismereteiket a gyakorlatban is kipróbálhatják, végül meg is kóstolhatják a remekművüket.

A felajánlásból megvalósuló rendezvényt dokumentáljuk, továbbá a támogatónk megnevezésével hírt adunk róla a rendelkezésünkre álló kommunikációs csatornákon ( honlap, Facebook oldal, sajtótájékoztató). Így biztosítjuk, hogy Ön is ismerje és érezze meg, milyen örömöt tudunk szerezni közösen a gyerekeknek, akik reményeink szerint a következő évtizedekben is ápolni fogják a Csabai Kolbász hagyományait. 2017. áprilisában a Csaba Centerben rendezett kiállításunkon is megjelentek az eseményfotók és a támogatóink névsora.

Amennyiben támogató partnerként csatlakozni kíván akciónkhoz, úgy 30.000,- Ft-os adományát a lap alján található bankszámlaszámon várjuk. Egyesületünk közhasznú szervezetként működik, így azon túl, hogy adományának összege adózás előtti eredményét csökkentő tételként elszámolható, az adomány összegének 20 %-ával még tovább csökkentheti vállalkozása adózás előtti eredményét ( ld. Tao tv. 3. sz. melléklet B/17. pont., Tao tv 7. par. (1) bekezdés z) pont.)

Rendezvényeink jó hangulatban, élménydúsan telnek. Amennyiben szeretnének részt venni egy ilyen programon, vagy akár konkrét osztályt megjelölni, természetesen nyitottak vagyunk a kérésekre.

Tisztelettel:

Hégely Sándor
elnök
Csabai Kolbászklub Egyesület

Bankszámlaszám: Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet 53200132 – 11014485 – 00000000